Artikelen

Holland Sport organiseert feestelijke kennismaking

De medewerkers van Holland Sport stellen zich graag persoonlijk voor aan de inwoners van de gemeenten Castricum en Heiloo. Daarom organiseren zij in het weekend van 29 en 30 augustus een feestelijke kennismaking met sportspektakels in de sporthallen Het Vennewater (Heiloo), De Lelie (Akersloot) en De Enterij (Limmen).

Lees meer

Samenwerking met Henry’s Groep Castricum en Heiloo

Sinds 1 juli verzorgt Holland Sport de exploitatie van de binnensportaccommodaties in Castricum en Heiloo. Zij heeft de Henry’s Groep gevraagd als horecapartner op te treden in de sporthallen Het Vennewater, De Lelie en De Enterij. Onlangs beklonken zij deze samenwerking in een van de sportcafés.

Lees meer

De Buurtsportcoach in de wijk

Holland Sport verzorgt in meerdere gemeenten het werkgeverschap van de buurtsportcoaches. De buurtsportcoach zet een samenwerkingsnetwerk op in de wijken in uw gemeente. Afhankelijk van de grootte en indeling van de gemeente en de beschikbare uren werkt de buurtsportcoach samen met sportverenigingen, andere sportaanbieders, welzijnsorganisaties, het sociaal team, de gemeente en een eventuele verenigingsondersteuner.

Lees meer

Beheer en onderhoud van uw sportaccommodatie

Zelfs de naam heeft al iets vertrouwds: Holland Sport. Holland Sport is een deskundig, betrouwbaar, ervaren en innovatief sportbedrijf. Een bedrijf waar u met een gerust hart alle taken die samengaan met het Beheer & Onderhoud van sportaccommodaties kunt overlaten. Met de wetenschap dat daar met hart en ziel aan wordt gewerkt. Van grasmaaien tot beleid formuleren en van begeleiding van uw en onze (externe) partners tot de gehele financiële administratie. Holland Sport is een innovatief sportbedrijf en kan dat voor u invullen.

Lees meer

Inzet Robotmaaiers

Holland Sport zet in de regio Alkmaar met succes robotmaaiers in. We merken dat deze maaiers ons veel voordelen opleveren! We zien echter ook een beeld ontstaan dat als je een robotmaaier op je veld hebt draaien, je dan een volledig onderhoud van je veld zou hebben gedekt. Dit is niet het geval. We leggen uit waarom.

Lees meer